Consultanţă fiscală

Cine resimte mai mult caracterul schimbător, imperfect şi, pe alocuri, ambiguu al cadrului legal în domeniul economico-financiar decât cei care activează în  diverse sfere ale economiei.

Tocmai cei ce practică sau dezvoltă o afacere sau, mai corect spus, contribuabilii au ajuns la concluzia că au trecut zilele în care se cheltuia excesiv, precum şi cele în care managementul financiar şi fiscal putea fi realizat într-un mod lipsit de rezonabilitate doar din considerentul de a nu ”incomoda” fiscul.

Indiferent de dimensiunile societăţii, orice tranzacţie desfăşurată, poate fi urmată de numeroase consecinţe fiscale nefaste pentru companie. Astfel că astăzi nu-ţi mai poţi permite să nu ai profesionişti alături de companie, specialişti care pot oferi consultanţa fiscală necesară. Or, de cele mai multe ori, aceasta face diferenţa între a avea confortul unor decizii corecte  şi stresul „ghicirii” soluţiilor optimale.

La ora actuală putem afirma cu toată certitudinea că  intenţia companiei de a obţine profit maxim respectând concomitent normele legale stabilite de Codul fiscal necesită servicii de consultanţă fiscală profesioniste.

Echipa Priminfo-Grup are răspunsul pentru fiecare întrebare ce ţine de domeniul:

  • consultanţă cu privire la reglementările fiscale aplicabile companiei Dvs. şi tranzacţiilor specifice;
  • aplicare a reglementărilor şi a normelor stabilite de Ministerul Finanţelor şi Inspectoratul Fiscal Principal de Stat, Serviciul Vamal şi alte autorităţi cu funcţii de politică şi/sau administrare fiscală;
  • asistenţă în raporturi cu organele de administrare fiscală;
  • aplicare a politicii contabile a companiei prin prisma normelor fiscale;
  • consultanţă în interpretarea şi înţelegerea situaţiilor financiare şi corelarea lor cu principiile de raportare fiscală etc.

 

Priminfo-Grup – suportul de care aveţi nevoie!