Despre noi

„Nu putem schimba direcţia vântului, dar ştim să poziţionăm corect pânzele”.

Acest citat l-am adoptat ca slogan al companiei noastre deoarece ne reprezintă. Toate acestea în contextul în care tot mai mult în R. Moldova se invocă imperfecţiunea şi caracterul sofisticat al cadrului legal în domeniul economico-financiar.

Tocmai de aceea, ne-am propus să vedem dincolo de cifre în a ajuta clienţii să evite erorile şi riscurile cauzate de carenţele în această sferă, dar şi în a nu irosi timpul în încercarea de a studia o arie uneori dificil de înţeles.

Pe parcursul celor 18 ani de activitate în domeniul contabil şi fiscal am constatat că deşi, majoritatea managerilor de instituţii sau chiar specialiştilor în audit, contabilitate, fiscalitate apreciază corect din ce direcţie "bate vântul", puţini înţeleg cum să "ajusteze pânzele" astfel ca să asigure un parcurs lin şi corect unei companii. Totuşi, credem că nu e cazul ca toţi să fie „marinari în largul cifrelor”, ci să continue să fie buni „căpitani” în domeniile în care ştiu cel mai bine să facă performanţă.

Încredinţaţi aceste aspecte profesioniştilor. Noi, ne mândrim să spunem că avem cei mai buni specialişti în domeniul audit, consultanţă, diagnostic şi optimizare fiscală. Toate acestea de rând cu analiza şi expertiza activităţii financiare a instituţiei.

Tindem să oferim un suport real pentru întreprinderi sub aspect de planificare şi optimizare fiscală, prin extinderea şi aplicarea diagnosticului fiscal, care concomitent poate fi parte componentă a auditului situaţiilor financiare dar şi oferit clienţilor în calitate de serviciu separat.

Un atu pe care îl atribuim companiei ţine de serviciile de audit general, audit al instituţiilor financiare şi audit în domeniul asigurărilor.

Un profesionalism deosebit necesită aspectul de asistenţă în afaceri şi apărarea intereselor întreprinzătorilor în raport cu instituţiile de stat cu funcţii de control. La moment, de aceste servicii pot beneficia nu doar clienţii locali, dar şi investitorii străini, care planifică sau deja desfăşoară activităţi de antreprenoriat pe piaţa locală şi regională.

Totuşi, enumerarea unor servicii ar însemna nimic fără a spune că cel mai mult contează atitudinea de a face totul ca pentru sine. Asta facem noi, cei de la Priminfo-Grup, zi de zi şi suntem onoraţi să constatăm satisfacţia clienţilor noştri.

Vă aşteptăm la bordul Priminfo-Grup!